Onze agenda!

Laatste Instagram:

Volg ons!

Image Alt

Over ons

Over Sint Crispijn

Sint Crispijn is de patroonheilige van de leerbewerkers; zadelmakers en leerlooiers.

Ontstaan als een samenvoegsel van de tweebroers, Crispinus en Crispianus, eervolle schoenmakers die als twee heilige martelaren bekend staan. Sinds 2013 staat Sint Crispijn ook voor ambachtelijk bier uit Waalwijk. Herkenbaar aan het logo met de 2 gezichten, de twee broers samengevoegd in een hedendaags beeld. Op deze manier komen oude ambachten, historie en kwaliteit samen in een eerlijk gebrouwen product.

Smaakvolle bieren met een herkenbaar logo, hedendaagse uitstraling en vooral gebrouwen met toewijding. Ons doel is om eerlijk, ambachtelijk en smaakvol bier te maken. Geen super extreme smaken; gewoon lekker speciaalbier voor de genieters onder ons.

Het team

Gilian & Annemieke

De drijvende krachten achter Sint Crispijn. Samen werken ze aan een droom, een eigen onderneming waar brouwerij en horeca elkaar perfect aanvullen.

Gilian is de brouwer, werkt het liefst tussen zijn geliefde ketels. Maar ook niet te beroerd om een lekker biertje te tappen en enthousiast te vertellen over zijn nieuwe creaties. Houdt zich bezig met het ondernemen, brouwen, administratie en allerhande andere zaken binnen de onderneming. En oh ja, schoonmaken!

Annemieke is de gastvrouw pur sang. Gedrevenheid en enthousiasme zijn makkelijk te herkennen. 50 liter fust verplaatsen, geen probleem. Feest voor 120 personen; geen probleem. Ze regelt het.

Maak kennis met ons top team, één voor één harde werkers met hart voor onze zaak.