Onze agenda!

Laatste Instagram:

Volg ons!

Image Alt

Brouwcafé

gilian-en-annemieke-van-brouwerij-sint-crispijn

Kom langs!

Binnen het pakhuis is ook ons brouwcafé gevestigd, een gezellige ruimte met zicht op de brouwerij en de ketels. Er is plaats voor 80 tot 120 personen in ons hoge lichte maar erg kleurrijke café waarin het industriële en huiselijke elkaar aanvullen.

Een grote bar geeft ruimte aan 10 verschillende kranen Sint Crispijn op tap. Tussen planten, kleuren, in een sfeervolle en creatieve omgeving geniet je van bijvoorbeeld onze 3-granen tripel zonnewende, de Blonde, Noir of 1 van onze wisselende andere bieren. Genoeg keuze en voor ieder wat wils.

Naast het Sint Crispijn bier van de tap zijn er ook diverse andere dranken verkrijgbaar, een lekkere droge witte wijn van Chardonja, een lekkere kop koffie van van den Biggelaar koffie of diverse dranken van Fritz. Uiteraard is dit maar een kleine greep uit ons assortiment. Ook aan de lekkere trek wordt gedacht; Borrelplanken, warme borrelballen, diverse kazen, allemaal topkwaliteit en heerlijk bij de borrel.

In ons café organiseren wij naast rondleidingen en biergerelateerde evenementen ook elke vrijdag Vinylfriday en zijn er regelmatig bandjes die optreden. Houd onze FB agenda in de gaten voor meer info.

Ons sfeervolle brouwcafe is ook te huur als feestlocatie.

Vier het bij Sint Crispijn!

Uw bruiloft, verjaardagsfeest, personeelsfeest,condoleances/koffie-biertafel of zakelijke bijeenkomst verzorgen wij graag met u in overleg. Bier en de beleving van het speciaalbier is hier altijd een onderdeel van. Voor meer informatie en het proeven van de sfeer kunt u langskomen op afspraak of tijdens onze openingstijden.