Ambachtelijke Bierbrouwerij Sint Crispijn

Locals

Op deze pagina staan locals: Lokale samenwerkingsverbanden tussen ondernemers uit de Langstraat.

Wij streven erna om samen te werken met gelijkgestemden om producten en/of diensten samen te laten vloeien tot iets nieuws met meerwaarde.  Zie je een geweldige combinatie in het verschiet, wil je jouw aardappelen koppelen aan ons blond bier of je ons logo het liefst terug op jouw geborduurde tafelkleden, laat het ons weten en wie weet.

 

Logo_v_beijnenBakkerij Hans van Beijnen, uw ambachtelijke bakker voor ovenverse kwaliteit. Een begrip in Waalwijk en daarbuiten. Hans en zijn team weten brood tot een hoger niveau te tillen. Altijd in voor iets nieuws en vanzelfsprekend met uitmuntende kwaliteit. Op korte termijn zal een heerlijk brood met als belangrijk ingrediënt ons bier, verkrijgbaar zijn in de bakkerijen van Hans van Beijnen.Vlees pronkt als een kostbaar juweel in onze etalage. Slagerij-traiteur Van Roessel in Waalwijk is tróts op het slagersambacht en op de eerlijke, heerlijke vleesspecialiteiten en delicatessen die we u in onze verrassende eetwinkel aanbieden. Van onze beroemde filet américain – naar geheim familierecept – en heerlijke worstsoorten uit eigen worstmakerij tot een jaar gerijpte dijkham en dry aged beef. Voor ieder eetmoment kunt u bij ons terecht! We zijn bezig met het ontwikkelen van diverse producten waar ons Sint Crispijn bier in is verwerkt. De Sint Crispijn worst voor bij de borrel of zo uit het vuistje; is in de maak! Wie weet wat voor prachtige producten deze samenwerking nog meer voor iedereen in petto heeft.

 

…laat je scheren met het natte klapmes !
Mr Mit is een begrip op het gebied van baarden en snorren. Hij is te vinden op verschillende locaties en evenementen door het land.
Samen met Tim hebben wij het Bar + Bier = Barbier concept opgezet. Links de barbier / rechts onze tap, en een hoop kletspraat in het midden. We staan deze zomer op verschillende locaties waar je onder het genot van een biertje je baard en of snor kan laten verzorgen door Tim. Uiteraard in het gezelschap van onze oldtimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.